EEN TEKSTSCHRIJVER VERANDERT JE LEVEN

 

Of je nu met een copywriter samenwerkt om je teksten te verfijnen of om ze voor je te schrijven. Je leven verandert. Meer dan je had kunnen denken.

Als ondernemer heb je zoveel aan je hoofd. Boekhouding, personeelszaken, vergaderingen … Er komen tal van to-do’s op je af. Teksten schrijven is er één van. Ah ja, als bedrijf moet je zichtbaar zijn. En dat doe je onder andere door nieuwsbrieven te versturen, posts te publiceren en e-books uit te geven.

Is schrijven voor jou ook een lastig karwei? En denk je dat het er gewoon bij hoort? Veronderstel je dat dat nu eenmaal ondernemen is? Niets is minder waar. Veel ondernemers laten zich begeleiden door een professionele tekstschrijver. Die is vaak de reddende engel. Op zakelijk én op persoonlijk gebied.

Hieronder laat ik je zien hoe een tekstschrijver je leven verandert.

 

Creativiteit

Weten dat er een tweede paar ogen naar je teksten kijkt, geeft je rust. Het is niet erg als er nog een tikfout in staat, sommige zinnen vreemd klinken of de structuur niet helemaal goed zit. Die geruststelling wakkert je creativiteit aan. Je denkt niet bij elke zin na of hij wel goed zit. Of je een dt-fout hebt gemaakt. Je schrijft ongeremd. Laat je gedachten opborrelen. De zinnen rollen uit je pen. Je voelt je vrij. Teksten krijgen achteraf toch nog een hele make-over. Je schrijft erop los.

Als je teksten laat schrijven, valt er een last van je schouders. Wat ben je blij dat je daarover niet meer hoeft te piekeren. Ineens krijg je wel ideeën over waar je met je bedrijf naartoe wil, wanneer je dat doel bereikt en hoe je dat realiseert. Je ziet het helemaal voor je en voelt je op en top ondernemer. Zoals toen je vol enthousiasme begon.

Creativiteit draagt bij aan de groei van je bedrijf.

 

Evenwicht

Iedereen heeft tijd te kort. Geen tijd om met de hond te gaan wandelen, een terrasje te doen, de krant te lezen … Samenwerken met een professional bespaart tijd. Je hoeft niet langer je vrije dagen op te offeren om je teksten te schrijven. Je leest je schrijfsels geen honderdmaal meer na. Bang dat er toch nog een fout aan je aandacht ontsnapt.

Weekends zijn er weer voor dingen die je energie opleveren. Hobby’s, je gezin, vrienden. Met opgeladen batterijen vlieg je er elke maandag weer in. Zo breng je je work-lifebalans terug in evenwicht. En dat loont de moeite. Op het werk en thuis.

 

Focus

Om te slagen in ondernemersland is focus onmisbaar. Door je te laten bijstaan door een tekstschrijver, geef je jezelf de kans om productief aan je zaak en met je klanten te werken. Werken aan je zaak is minstens even belangrijk als werken in je zaak. Door echt te focussen op je corebusiness voel je terug die passie. De reden waarom je ondernemer werd. Vrijheid. En doen wat je graag doet. Dat zijn de sterkste drijfveren om in het ondernemerschap te stappen.

Wil je de groei realiseren waar je van droomt? Concentreer je dan op de dingen die je graag doet en waar je goed in bent. En laat je voor de andere to-do’s helpen door experten. Werken met een tekstschrijver verandert je leven. In de positieve zin.

Ben jij op zoek naar een tekstschrijver? Zodat jij je creativiteit terugvindt? Gefocust bent? En meer evenwicht ervaart? Bekijk hier hoe ik jou kan helpen.