OVER TEKSTAPPEAL

Ik vertel graag wat meer over mezelf. Mijn naam is Veerle Van Caneghem, gepassioneerd tekstschrijver en vrouw achter Tekstappeal.

Als master in de taalkunde, optie vertaler Frans-Duits, heb ik een duidelijke visie over de kracht van taal en de impact van woorden. Taalcorrecte, heldere en krachtige teksten zijn de kers op de brandingtaart van elk bedrijf.

Na mijn studies startte ik vrijwel direct samenwerkingen met vertaalbureaus in binnen- en buitenland. Jarenlang smeulde de droom om als ondernemer ook in België het verschil te maken. Tot de waakvlam oversloeg tot een enthousiast vuur en ik de sprong waagde. Mensen helpen zit in mijn bloed. Actief bijdragen aan het succesverhaal van bedrijven met een sterke missie geeft me voldoening en kracht om dat vuur laaiende te houden.

Teksten creëren die een mooie energie uitstralen en bedrijven krachtig in de kijker zetten. Dat is mijn passie. Met Tekstappeal help ik ondernemingen om een sterk taalimago neer te zetten en taal te gebruiken als tool voor een goede verbinding met klanten, medewerkers, volgers …

OVER VEERLE

Mijn eerste elpee was ‘Alfred J. Kwak’ van Herman Van Veen. Ik betrap mezelf vaak op het zingen van ‘Ik ben vandaag zo vrolijk’.

Het is van november 2018 geleden dat ik een bakkerij binnenstapte. Mijn brood bak ik al jaren zelf. Geurt heerlijk. Smaakt lekker.

Mijn vakantieparadijs is het zuiden van Frankrijk. Zalig weer, prachtige natuur, lekker eten.