COPYWRITING

Op zoek naar een copywriter?

Wil je je lezers verwennen met taalkundig correcte en vlotte teksten? Dan is je zoektocht nu officieel voorbij. Je hebt de ideale partner in crime voor duurzame communicatie gevonden.

“Ik ben de geschreven stem van bedrijven en ondernemers die hun communicatie naar een hoger niveau willen tillen.”

Copywriter voor duurzame communicatie

Als partner in crime voor duurzame communicatie, streef ik naar een langdurige relatie met jou én je klanten. De kracht van woorden is immens. Met de juiste woorden versterk je namelijk de connectie met je klanten en smeden wij een stevig partnerschap met elkaar. Welk motto drijft me?

„Jouw klanten zijn mijn klanten.“

Copywriter voor verbindend schrijven

Want daar draait het toch om. De tevredenheid van en verbinding met je klanten. Tenslotte schrijf ik voor je klanten. Niet voor jou. I know, the truth hurts. 😉

Het doet me denken aan de transitieve eigenschap – zowat het enige dat bleef hangen uit de lessen wiskunde in mijn humanioratijd. Als A verbonden is met B, en B is verbonden met C, dan is A indirect verbonden met C.

Een copywriter is dus verbonden met jou én je eindklant en vormt de essentiële schakel in jouw wiskundige formule voor succes.

Waarom kiezen voor Tekstappeal?

Mijn fijngevoeligheid en empathisch vermogen maken dat ik als de beste aanvoel wat je precies bedoelt. Misschien wel voor je het zelf weet.

“Veerle, je schrijft precies wat ik dacht, maar niet kon verwoorden.”

Bezorg me je ideeën of – beter nog – spreek ze in. Maak je geen zorgen over het schrijfproces. Want met mijn schrijfgrage vingers kruip ik enthousiast voor je in de spreekwoordelijke pen om je visie krachtig te verwoorden.

Klaar voor meer Tekstappeal?

Neem contact op. Ik schrijf jouw verhaal. Krachtig en duurzaam.