KWALITEIT TOT IN DE SPATIE

 

Wil jij als ondernemer ook geen omzet meer mislopen door slecht tekstmateriaal? Staat kwaliteit ook bovenaan op jouw prioriteitenlijst? Wil jij de kwaliteit van jouw product of dienst ondersteunen met sterke teksten?

Dan heb je begrepen dat het niet alleen gaat over wat je aanbiedt, maar ook hoe je dat doet. In je communicatie met (potentiële) klanten is de verpakking even belangrijk als de inhoud. Het hele plaatje moet kloppen.

 

Sterke teksten

Als je me al even volgt, weet je dat ik veel waarde hecht aan goede teksten. Enorm veel.
Waarom vind ik kwalitatieve teksten zo belangrijk? Omdat lezers dat ook doen.
Lezers associëren de kwaliteit van je teksten direct met jou en je bedrijf. Dat effect is erg groot.

 

Vertrouwen

Slechte teksten scheppen geen vertrouwen. Noch in jou als ondernemer. Noch in je product of dienst.
Kwalitatief tekstmateriaal zorgt voor vertrouwen en zet de kwaliteit van je bedrijf, product en/of dienst extra in de verf.

 

Connectie

Als ondernemer wil je graag verbinding maken met je lezer. We zijn tenslotte allemaal mensen. Mensen met gevoel. Mensen die beslissingen nemen op basis van de klik die er al dan niet is. Lezers kiezen voor jou als ondernemer omdat jij hen het meeste aanspreekt.

Daarbij is het van groot belang om dat buikgevoel te ondersteunen met sterke teksten.

Zijn jouw teksten onduidelijk, rommelig en slecht? Dan laat je sowieso omzet liggen. De intuïtie van potentiële klanten raakt in de war. Het hoofd neemt het over. ‘Als de teksten al te wensen overlaten, waarom zou ik dan vertrouwen hebben in het aanbod?’

 

Engagement

Met sterke teksten bewijs je dat je bereid bent om je te engageren. Voor je ideale klant. Lezers zijn daar erg gevoelig voor. Net zoals jij verwachten ook (potentiële) klanten engagement. Van jou.

 

Zorg er dus voor dat je teksten kwaliteit uitstralen. Door zorg te besteden aan je teksten schenk je aandacht aan je (potentiële) klanten. Aandacht die ze verdienen. Alleen dan krijg jij met je bedrijf ook de belangstelling die jij verdient.

Laat jij je teksten al optimaliseren? Twijfel je aan de kwaliteit van je teksten? Wil je meer aandacht besteden aan sterke teksten? Stuur me een bericht. Samen bekijken we hoe we jouw teksten aanpakken.